Team coaching

Team coaching

Naast coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling, bied ik ook coaching gericht op de ontwikkeling van teams. Een team kan een afdeling zijn, een werkgroep binnen je bedrijf of een samenwerking met een klant. Een team-doel kan zijn: Een betere, prettigere samenwerking of een grotere werkefficiëntie ontwikkelen.

Voor de coaching van teams gebruik ik een methodiek (Volwassenheid van Team of Management Drives) waarmee je in slechts 4 uur het niveau van samenwerking en gezamenlijke verbeterpunten in kaart kunt brengen. De methodiek is nuttig voor teams die op het punt staan om op een andere manier te gaan werken en/of bijvoorbeeld een nieuw partnerschap willen aangaan.

Team coaching is daarnaast ook uitermate geschikte voor bedrijven die al een tijd met elkaar samenwerken en de samenwerking willen evalueren. We kunnen deze op een eenvoudige manier naar een hoger niveau brengen. Door gericht een aantal vragen te stellen, leg ik o.a. bloot wat volwassenheid van de samenwerking is of wat jullie teamrollen zijn. Vervolgens kijken we gezamenlijk wat eventueel beter kan. Daarnaast krijg je meer inzicht in elkaars kwaliteiten waardoor je deze ook beter kunt benutten.

Het proces dat je samen doorloopt, is zeker zo belangrijk als het eindresultaat. Door je open en eerlijk uit te spreken tegenover elkaar, groei je naar elkaar toe en ontstaat er meer werkplezier.

2Tekengebied 2Coaching-Peter_Kalis_website_16-03

Neem contact op

Neem contact op

Mail of bel me om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.
Neem dan vooral contact op via
06 – 55 69 70 99

Je kunt ook een mail sturen naar
info@coachingpeterkalis.nl 

KVK: 54193656 

COVID-19: In verband met Corona zijn het intake- en eerste adviesgesprek zonder kosten.
Ik bied coaching op afstand aan, telefonisch of via e-mail.

3Tekengebied 1My motivation logo wit
keurmerk-coachfinder-150×150
3Tekengebied 1Coaching-Peter_Kalis_website_16-03